Meet Up: Ontdek de impact van de YOUCA Action Day 2023

De YOUCA Action Day is al even achter de rug en de impact wordt stilletjes aan zichtbaar! Kom naar de Meet Up en ontdek wat we al bereikt met de opbrengst van de YOUCA Action Day 2023.

Inschrijven

Op 16 mei 2024 vindt de YOUCA Meet Up plaats in Leuven! Dit is een dag waarop afgevaardigden van alle YOUCA scholen van harte uitgenodigd zijn. We blikken terug op de YOUCA Action Day 2023, ontdekken wat de jongeren in Senegal al realiseerden en krijgen een workshop van de jongeren die in België actie ondernomen hebben rond #nietjouwstereotype. Samen werken we nog een impactvolle actie! Kortom: Een ideale manier om het YOUCA-jaar van je leerlingen af te sluiten.

Als deelnemende school kan je 3 leerlingen inschrijven. Deelnemen aan de Meet Up is gratis, ook het vervoer met trein/bus betalen we terug (met een maximumbedrag van een go-pas 1 heen en terug). Op het einde van de dag krijgen de deelnemers een deelname-attest. Leerlingen die geen deelname-attest hebben, waren niet aanwezig.

Na inschrijven krijg je ten laatste 2 dagen voor de Meet Up een mailtje met alle praktische gegevens. Bij vragen of onzekerheden kan je steeds terecht bij Anke (0472 27 68 90; anke@youca.be).

Inschrijven


Praktische informatie

  • Waar? Leuven (op wandelafstand van het station)
  • Wanneer? Donderdag 16 mei, 9:30 - 15:30
  • Voor wie? 50 deelnemers van YOUCA scholen die dit jaar meegedaan hebben aan de YOUCA Action Day 2023 (max. 3 deelnemers per school). Idealiter VIPs, maar elke enthousiaste ziel is welkom!
  • En dat allemaal GRATIS! Ook je treinticketjes worden terugbetaald.
  • Inschrijven kan via dit formulier. Je leerlingen zijn verzekerd via de vrijwilligersverzekering van YOUCA.

Wat staat er op het programma?

  1. Onze Community Connectors geven een workshop over het jaarthema, de acties die ze in België uitgewerkt hebben en de impact die ze daarmee bereikt hebben. Samen zetten we een nieuwe actie op poten.
  2. Ontdek wat de Senegalese jongeren al bereikt hebben en welke plannen ze nog smeden om bij te dragen aan de samenleving vrij van seksueel geweld.
  3. Krijg een sneak peak in het project en thema van de YOUCA Action Day van volgend jaar en ontdek hoe jij kan bijdragen!
  4. Verken de toekomstplannen van YOUCA en ontdek hoe je eraan kunt deelnemen, op school of in je vrije tijd!
  5. Leer gelijkgestemde jongeren van andere YOUCA-scholen vanuit heel Vlaanderen en Brussel kennen en geniet van een leuke dag in Leuven!