YOUCA talk: stille conflicten

29 jun 2024

Het zijn altijd dezelfde thema’s die de grote nieuwskoppen halen, maar wat met alle conflicten waar amper over gesproken wordt?

De YOUCA talk over stille conflicten biedt een platform voor het belichten van gebeurtenissen die vaak buiten de schijnwerpers van de media worden gehouden. Tijdens dit panelgesprek zullen enkele sprekers hun expertise delen over vergeten en/of onderbelichte conflicten. Het doel van deze avond is het verkrijgen van een dieper inzicht in de sociopolitieke context en geschiedenis van deze conflicten en het delen van verhalen van de betrokken gemeenschappen. 
Door deze 'stille' conflicten onder de aandacht te brengen, hopen we een breder begrip en bewustzijn te creëren bij het publiek. Er is ruimte voor vragen en discussie, met een interactieve en informatieve sessie tot gevolg. 

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Ben je jonger, maar toch heel geboeid door deze onderwerpen? Laat je dan zeker niet afschrikken! Ook jij bent zeker en vast welkom. En ah ja, of course: deze leerzame avond is volledig GRATIS! 

Kom jij af? Schrijf je hier in!


Praktisch

Prijs: gratis, inclusief vervoer* 

Datum: zaterdag 29 juni 2024 

Uur: 19u-21u30 

Locatie: wordt later bekend gemaakt!

Schrijf je hier in!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Contacteer ons via de Instagram van YOUCA (@youcavzw) of mail naar yassin@youca.be 

*Alle vervoersonkosten worden terugbetaald door YOUCA. Bewaar je tickets dus goed! We betalen wel enkel de goedkoopste optie, dus een eersteklasticket krijg je niet volledig terugbetaald. ;-)