2 prijzen tijdens de YOUCA Action Day

Schrijfwedstrijd

Elk jaar hebben talloze jongeren op de YOUCA Action Day een buitengewone ervaring die hen lang bijblijft. Ze ontdekken hun studierichting, werpen een blik achter de schermen of verdiepen zich in het gekozen thema. We willen deze ervaringen graag delen om jongeren in de toekomst te inspireren.

Doe jij mee? De beste verslagen krijgen een plekje op onze website. De winnaar ontvangt een waardebon voor €50 in een gespecialiseerde boekhandel in hun buurt.

Hoe meedoen?

Deadline: Zend ten laatste op *maandag 20 november* je verslag in een PDF naar anke@youca.be

Opdracht: schrijf een creatief verslag (dagboekfragment, nieuwsartikel, interview, opinie, fotoverslag, etc) over jouw ervaring tijdens de YOUCA Action Day. Het verslag heeft maximaal 800 woorden. Er is geen minimumgrens.

Vragen? Mail naar anke@youca.be

Fotowedstrijd

Elk jaar overspoelt een golf leuke foto’s van enthousiaste jongeren op hun werkplek onze sociale media. Dit jaar vallen er ook prijzen te winnen!

Maak een foto of video op je werkplek, samen met je werkgever-voor-één-dag, met het YOUCA businesskaartje (p. 7&8 in het leerlingenboekje), plaats hem op instagram/TikTok, tag @youcavzw en win een Kringwinkelbon ter waarde van €30!