Samen naar de 505 - Concerten voor menselijkheid!

YOUCA doet mee aan de 505 - Concerten voor menselijkheid, een muziekevenement op zondag 5 mei 2024 op het Sint-Jansplein in Antwerpen. De concerten zijn een initiatief van een grote groep geëngageerde burgers, gesteund door artiesten, de cultuur- en eventsector, het middenveld, organisaties en bedrijven. En allemaal willen we één ding: leven in een menselijke samenleving.

Geniet op 505 - Concerten voor menselijkheid een hele dag gratis van de beste muziek. En geef met vele anderen mee het signaal dat we willen leven in een solidaire, menselijke wereld. Meer info vind je op www.505concerten.be 

Ga je graag met ons en een groepje gelijkgezinde jonge wereldverbeteraars mee naar dit onvergetelijke evenement? Schrijf je dan hier in! Wij kijken er alleszins al naar uit! Alle praktische info op een rijtje 


Locatie: Sint-Jansplein in Antwerpen

    Tijdstip: 13u - 21u (Samen spreken we om 12u30 af aan het station van Antwerpen-Centraal om met z'n allen naar de concerten te trekken)

    Toegang: helemaal gratis! We betalen ook je bus/trein/tram/metro terug. Bewaar je ticketjes dus goed.

    Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Contacteer ons via onze sociale media of stuur een mail en/of whatsapp naar sarah@youca.be (0479 46 57 00)